Καλαθι Αγορων

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

All About Athina

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σκάλα Λακωνίας μέχρι και τα 18 της χρόνια. Τότε ήταν που αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα, προκειμένου να ξεκινήσει τις σπουδές της στο οικονομικό τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πολύ γρήγορα, συνειδητοποίησε ότι θέλει να μπορεί να εκφραστεί καλλιτεχνικά μέσα από το επάγγελμά της, έτσι αποφάσισε, παράλληλα με το Πανεπιστήμιο, να δώσει εξετάσεις σε σχολή Θεάτρου. Ο επόμενος χρόνος την βρίσκει να φοιτά στη Δραματική Σχολή «Κεντρική Σκηνή», της Μιμής Ντενίση. Από τον τρίτο κιόλας χρόνο των σπουδών της ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά ως ηθοποιός, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Αρχικά μικροί ρόλοι και πολύ γρήγορα πρωταγωνιστικοί, την κάνουν να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της, ενσαρκώνοντας ρόλους που η απήχηση και η επιτυχία τους στο κοινό είναι τεράστια. Η αγάπη του κόσμου όλο και μεγαλώνει με μεγαλύτερη απόδειξη το γεγονός ότι μέσα σε μόλις πέντε χρόνια ενεργής παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταφέρνει να γίνει η νούμερο ένα Influencer της χώρας της. Οκτακόσιες χιλιάδες και πλέον ενεργοί χρήστες εμπνέονται καθημερινά από το lifestyle της. Η αγάπη της για τη μόδα και τα ταξίδια διευρύνουν τους ορίζοντές της, δημιουργώντας της την ανάγκη να θέλει να εκφραστεί καλλιτεχνικά και από έναν άλλο δρόμο.

Στα 28 της χρόνια αποφασίζει να δημιουργήσει το δικό της brand. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Allover. Ως μία ακόμα ανάγκη της για δημιουργία. Αν και, σε πρώτη φάση, σχεδίαζε τα δικά της κοσμήματα για τις προσωπικές της εμφανίσεις, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων και να τη διαθέσει στο κοινό!

NEWS!

ALL ABOUT OFFERS

Κάνε εγγραφή στο NEWSLETTER για νέα & προσφορές