ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Αλλαγές και επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο εφόσον το προϊόν που επιστρέφεται, είναι στην αρχική του κατάσταση.

Τα έξοδα αποστολής για την αλλαγή του προϊόντος, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, επιβαρύνουν τον πελάτη. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν κάνετε αλλαγή στο προϊόν ή δεν επιλέξετε να κρατήσετε πιστωτικό υπόλοιπο, και επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, τότε τα έξοδα αποστολής εξαιρούνται της επιστροφής. Το ίδιο ισχύει και για παραγγελίες με δωρεάν έξοδα αποστολής. Αν η επιστροφή του προϊόντος ήταν σε παραγγελία με δωρεάν έξοδα αποστολής, τα έξοδα αποστολής εξαιρούνται της επιστροφής. Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία μας.

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημέρα που θα παραλάβουμε το προϊόν. Το προϊόν είναι ευθύνης του πελάτη μέχρι να φτάσει σε εμάς. Για δική σας προστασία, σας συνιστούμε να στείλετε το δέμα χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία παράδοσης που να σας ασφαλίζει για την αξία των αγαθών. Αν επιλέξετε την εταιρία courier με την οποία συνεργαζόμαστε, μπορείτε να επωφεληθείτε προνομιακή τιμή. Τα μεταφορικά θα προστίθενται στη νέα αποστολή ή θα εξαιρούνται της επιστροφής χρημάτων. Αν το δέμα σταλεί ταχυδρομικώς, διατηρούμε το δικαίωμα άρνησης παραλαβής, καθώς όλα τα δέματα πρέπει να παραδίδονται στη διεύθυνσή μας.

Προϊόντα τα οποία αγοράζονται με έκπτωση από 50% και άνω ή ανήκουν σε παλαιότερες συλλογές, γίνονται δεκτά μόνο για αλλαγές ή σε μορφή πιστωτικού υπολοίπου και όχι για επιστροφή χρημάτων. Το ίδιο ισχύει και για τις gift cards. Το πιστωτικό υπόλοιπο, έχει ισχύ για 1 χρόνο και ισχύει για όλες τις συλλογές.

Στην επιστροφή του προϊόντος πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς και τα στοιχεία που απαιτούνται για να γίνει τόσο η αλλαγή προϊόντος όσο και η επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση αλλαγής, το νέο προϊόν θα σας σταλεί στη διεύθυνση που δηλώσατε στην αρχική σας παραγγελία. Για οποιαδήποτε αλλαγή στα στοιχεία αποστολής, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@allover.gr ή τηλεφωνικώς στο +302106844231.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί με τον κωδικό έκπτωσης του newsletter (10%), η έκπτωση αυτή εξαιρείται της αλλαγής.

Σε περίπτωση αλλαγής από το εξωτερικό, η οικονομική διαφορά των προϊόντων αλλά και τα έξοδα αποστολής, πρέπει να αποδοθούν στο Allover μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Για το ακριβές ποσό και τα στοιχεία τραπέζης, θα ενημερωθείτε μέσω email.

 

NEWS!

ALL ABOUT OFFERS

Κάνε εγγραφή στο NEWSLETTER για νέα & προσφορές